Tuesday, 12 February 2013 @ 7:46 pm
+ comment (2)

Assalamualaikum.

Moshi moshi, everyone. Okay, kali ni anime topik. Haha. Ye, saya selalu cakap pasal anime kat sini. Kalau dah menyampah, sila blahh. Thanks. Saya anime-addict, sahabatt terchenta yakni kudaaa pulak koreandrama-addict. Dia tu boleh tahan kronik jugak. Hakhak.

HYOUKA
Okey. Yang saya baru habiskan tengok Hyouka . Hero dia ialah Houtarou Okeri, (act my boyfriend :D). Dia tak buat apa-apa (macam masuk kelab) sebab nak conserve energy, dengan nama lain malas. Tapi dia sangat pandai dalam menyelesaikan masalah ;n;  Bila dia selesaikan masalah tu, macam cool gila. Padahal masalah-masalah dia tak serius pun. Haha. Heroinnya Chitanda Eru, perempuan yang selalu curious dan comel. Kawan-kawan diorang (perempuan rambut coklat) tu Ibara Mayaka kot dan yang laki rambut coklat tu Satoshi Fukube.

Walaupun ramai cakap bosan, saya tetap suka anime ni!!
Rate: 3-4 stars .

Ini anime yang sedang tengok:

KUROKO NO BASUKE/BASKET
#fanart?

Okey. Cerita ni pasal basketball. Saya baru tengok 2 episod, so tak boleh nak cakap banyak. Actt . Hahaha. Yang saya baru tahuu , si Kuroko tu shadow dan Kise tu ramai peminat (realworld). Fufufufu. xDD Comel kan. si Kise tu panggil Kuroko as "Kurokocchi". Atoto .____.

Sekian. 


+ comment (2) | back to top?


Friday, 8 February 2013 @ 9:36 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum.

Yoshh!! Happy holidays!! 
Walaupun dapat cuti 5 hari jek, kira okeylah tuu dapat cuti jugak.
Woot woot. :3
#stillwatchingToradora!


Sekian.

+ comment (0) | back to top?



Hey. You may call me Ray. I am Malaysian and proud to be the last 90s. Still young. Currently, in love with a few English bands like FOB, MCR, Skillet, Green Day, Simple Plan, BunkFace, One OK Rock, Alexandros and etc etc. Also like anime and good music. Life is quite busy lately but hey I still have to enjoy it before it ends right? Ask anything at Cbox! Woohoo!


Meganefetishh
Hana
Nichi
ShiroUsagi
Laika
Are-Qil
Apple
Dikna
Syira
KawaiiGurlz Rifa
Syafiya
Nai
Misaki
ChikiEnna


Najian
Maria
NadhiELF
HanaFlameHaze
AiSenpai
Ann
Kechek
Fara
HK
VivianIbra AnaLoque
Syahril
Anis
Ay
link

November 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
September 2013
October 2013
November 2013
December 2013
January 2014
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
August 2014
September 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
March 2015
April 2015
May 2015
July 2015
August 2015



designer
designer (blog)
code (navigations)
code (menus)
pattern
font
brushes
software