Monday, 27 May 2013 @ 12:03 am
+ comment (4)

Assalamualaikum.


SHINGEKI NO KYOJIN

Seperti yang dikatakan saudari (lol) Aina Nabilah dan juaa usa-maro , anime Shingeki no Kyojin ni sangat best !! Kyaa , dah tengok sampai latest episode dah ~ 

Sugoi ~

Effect dia epic gila and memang seluruh cerita tu epic. Yang menakutkannya, titan tu makan orang macam diorang makan strawberi (pendapat jujur) O.o"  Hapekahh. Hahaha . Tapi tak sabar nak tunggu episode 8 ~ Apakahh yang akan terjadi seterusnya ~ Hey , thanks korang sebab suggest-kan anime ni!! ^^-  Okay, dats all. Byebye *waves*

*btw, blog dah bersalin kulit. Teehee :)

Sekian.

+ comment (4) | back to top?


Thursday, 23 May 2013 @ 6:20 pm
+ comment (2)

Assalamualaikum.
Hello guys!! Yes, yes, it's 
HOLIDAY.
#excited
I'm watching Amnesia Episode 5. Confusing but I love it. >< 
#In process nak faham. huhu..
Anyway, sekarang ni ramai gilaa yang bercakap pasal
SHINGEKI NO KYOJIN.
Best sangat ea??
Dok ramai yang cakap best, siap nak live action bagai.
Hmm.. ce kasi pendapat ngan saya~
Tapi takpe. Lepas habis Amnesia, saya akan tengok anime tuhh.
p/s: Homework? Esokk ~ :3 

Sekian.
#Gambar-gambar AMNESIA <3

   

  

+ comment (2) | back to top?


Sunday, 19 May 2013 @ 4:32 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum.
Heeeyyahh . So, lagi 4 hari, holidays!!
*impatient*
So, tengah buat preparation untuk anime-anime nak dilihat nanti.
*Buat dunno dengan homework*
Saya nak tengok Amnesia , Ao no Exorcist dan Shingeki no Kyojin.
>< Actually yang Amnesia tu, saya terjumpa CD-nya tadi kat Jusco.
Dah menggigil teruja dah nak beli.
Tengok price.
OHOK OHOK. Terbatuk wokk . Terus letak balik. Mahaal.
Pelik tul. Anime-anime lain, murah je. Tiba-tiba anime yang saya nak, jadi mahal plak.
Kemut betul kedai tu #oops
So.. yeah.. download je la pilihannya.
TT^TT
Byebyee , nak download :)) 



+ comment (0) | back to top?


Saturday, 11 May 2013 @ 5:08 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum
Hey people!! Outing , again today. So now I'm surfing the internet.
When I looked at the stuffs in Internet.. Facebook..
I was like,
"WHAT IS THIS ?!!"
Seriously. I miss a lot of things about this world.
Even when I watched television...
Again I was like,
"WHAT THE HECK?!"
Sighed.. hmm.. is this good for my life..
I don't think missing stuffs is good. 
Well nevermind.
That's for budak asrama.
[I don't understand my friends. They still up-to-date about world's things]
Hmm.. 
Okay byebye. Downloading SKET DANCE.

Sekian.

+ comment (0) | back to top?



Hey. You may call me Ray. I am Malaysian and proud to be the last 90s. Still young. Currently, in love with a few English bands like FOB, MCR, Skillet, Green Day, Simple Plan, BunkFace, One OK Rock, Alexandros and etc etc. Also like anime and good music. Life is quite busy lately but hey I still have to enjoy it before it ends right? Ask anything at Cbox! Woohoo!


Meganefetishh
Hana
Nichi
ShiroUsagi
Laika
Are-Qil
Apple
Dikna
Syira
KawaiiGurlz Rifa
Syafiya
Nai
Misaki
ChikiEnna


Najian
Maria
NadhiELF
HanaFlameHaze
AiSenpai
Ann
Kechek
Fara
HK
VivianIbra AnaLoque
Syahril
Anis
Ay
link

November 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
September 2013
October 2013
November 2013
December 2013
January 2014
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
August 2014
September 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
March 2015
April 2015
May 2015
July 2015
August 2015



designer
designer (blog)
code (navigations)
code (menus)
pattern
font
brushes
software