Sunday, 30 June 2013 @ 1:18 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum.
Salam to all muslims and hello. Thanks for coming here.
Kalau korang sedar,
saya dah tukar blogskin baru buat kali ke 100.
Ajajaja ^^v
Wohh . Takde gambar anime pun kecuali kat post-post .
Entahlah. Kadangkadang tu rasa over pulak nak minat anime. 
Post - post sebelum ni pun banyak gambar anime .
Sedangkan ada benda lain yang sepatutnya dicintai.
ALLAH yang mencipta kita dan Nabi kita Nabi Muhammad SAW.
Pelik kan manusia ni.
Zzzz .
Lepas ni kena tapis minat. U.U 
It's okay. People do change, right??
Baru tersedar banyak dosa dah kita buat.
Umur memanglah masih mentah.
Tapi dosa mana kira umur. Maut pun boleh datang bila-bila.
Let's change before it's too late! 

#Mohon tegur kalau saya banyak tersilap kata

Assalamualaikum.
:)
Sekian.

+ comment (0) | back to top?


Sunday, 9 June 2013 @ 4:18 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum.
#tengahmainStarProject 
and tengok kalendar...and...
9 JUN 2013?!!!
I was like, 'wutt??'
Noo!! Today's the last day of holidays! *sobs*
Man...I need to go back to hostel today..
#annoyed
Like, seriously. 
We should have another week or month of holidays *grins
sighs..what to do..
U.U
I guess I will run away soon.
Anyway, my homework(s) are still undone!! SERIOUSLY.
asdfghjkl 
>< kbyee . Sayang kamoo , yakni pembaca dan juaaa blog. ><

Sekian.
#ootokajoo?!

+ comment (0) | back to top?


Monday, 3 June 2013 @ 3:29 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum.
Honestly, I was bored. (After finishing my Science works)
So, I opened Youtube.
And searched for matluthfi90 .
Heyy, do you guys know him??
XD
*tukarbahasaMelayu
Saya suka tengok video dia sebab semua videos dia ada mesej untuk para penonton. Bukan just video yang bukan bukan dan kosong. ^^v  Pastu lawak la jugakk kan . Terhibur tengok . 
Ni antara video dia yang saya sukaa :

>drama drama sebelum kahwin<


>Om nom nom nom<

Dan lain-lain. Hahahah .
Good job, mister!! 
(Y)
Okay dah. Takat tu je nak membebel. Mak pun dah marah nih .

Sekian.

+ comment (0) | back to top?


Sunday, 2 June 2013 @ 11:57 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum.
Konbawa , minna-san!! ^^- So, saya baru je habiskan Ao no Exorcist [klik untuk sinopsis dan seiyuu]. Ada 25 episodes je. Satu OVA dengan 10 Specials. Semua dah haaaabis. Anime tu awesome gilaa XD  Recommended!! Rin Okumura dengan Yukio Okumura comel. Hahah . Genre..err..shounen la kan. Shounen, action, fantasy and supernatural . ><  Silalah tengok . 

#warning:RinIsMine!! XD

Etto.. petang tadi, saya tengok movie dengan famili. Tajuk dia, Now You See Me [klik untuk sinopsis dan pelakon]. Cerita tu cool laa , sebab pasal magicians. Kena fikir woo nak tengok movie ni!! Tadi keluar panggung dan pening pening dah. Hahaha. Tapi best la kott. Sebenarnya movie ni ada banyak mesej tersembunyi. Kalau tengok betul-betul.. you can see the messages. Huehue.

 

Okey tu je. 
Sorry la kalau ada kesilapan. Sila perbaikikan~~
Arigatou gozaimasu!

Sekian.

+ comment (0) | back to top?


@ 3:42 am
+ comment (0)

Assalamualaikum. 
Lately, kawan-kawan aku dari Internet dah bertambah! Yeay!! 
Member-member lama yang dah tak bertegur pun dah jadi bertegur dah sekarang. Huaa .
*sukasuka
Ramai yang nak borak dengan aku sekarang.
Yelah , dulu aku #forever alone tau. Jangan main2.
#BakkataEman: FA
Apa yang penting.. kawan sejati. 
Diorang mungkin bukan kawan sejati , tapi sekurang-kurangnya diorang buat saya gembira.
Betul tak?
Bila saya sedih??? Al-kisah..
Barulah yang sejati tu akan muncul dengan ajaibnya.
Wahahah.
Etto.. I just want to say..
Friends are important!! 
Without them, you'll be crazy, (even more crazier than you are now!)
LOL.
Ok. Siyes. Apa aku merepek ni.
Tu je. 
Kbye. krikk.

HARD TIMES WILL REVEAL TRUE FRIENDS.


+ comment (0) | back to top?


Saturday, 1 June 2013 @ 9:24 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum.
Mosh mosh .  *lambailambai
Zz , sebenarnya ni kes marah semalam .
Tapi baru nak tulis post hari ni. 
Aptb ~
Bukan apa.. kalau tulis post masa marah-marah, tak pasal segala semua maki hamun keluar.
#Sebenarnya tak ada la sampai maki , trololol .
Just kecewa je. Haa, kecewa.
Myst tau kan . Kami berkongsi rasa semalam.
Huahuahua . 
Okk okk macam ni. #Ehemm ..
Kat Internet, err.. ada macam-macam jenis manusiaa .
Yelohh , internet kan tempat macam-macam manusia seluruh jenis manusia berkumpul.
So... muncullah bermacam-macam pendapat.
Then, al-kisah, ada seberapa manusia yang tak puas hati dekat anime.
Hoorahh .  Panas balik nih. Hahah .
Manusia-manusia yang tak puas hati ni , mulalah merepek-repek pasal anime. Kutuk bagai kan.
Sampai nak maki-maki bagai. Haihh *gelenggeleng 
Kenapa nak kutukk hobi orang??
I mean.. like..okay fine, mungkin bagi a certain orang, anime ni tak bagus.
Tapi saya rasa ada bahasa yang lagi sopan kan??
Buat penat je belajar Bahasa Melayu kat sekolah dulu. Kesian cikgu BM kitaa yg comel2 tu. lol.
Kenapa tak guna bahasa yang lebih sopan dan tak menyakitkan hati?
=,=
Hmm.. sorry.. Saya ni pun peminat anime jugak . 
Terasa memanglah terasa. 
Tapi kalau fikir ikut akal waras, janganlah bergaduh dengan orangorang yang tak puas hati itu di khayalak ramai kerana nak protect anime.
Kalau berjihad lagi best kann . 
Jadi saya mengambil keputusan untuk berdiam diri. 
No use to protect something that's not even permanent .
Okay bye, jangan marah-marah.
Nanti tak comel. Hahahh . 

Sekian.

+ comment (0) | back to top?



Hey. You may call me Ray. I am Malaysian and proud to be the last 90s. Still young. Currently, in love with a few English bands like FOB, MCR, Skillet, Green Day, Simple Plan, BunkFace, One OK Rock, Alexandros and etc etc. Also like anime and good music. Life is quite busy lately but hey I still have to enjoy it before it ends right? Ask anything at Cbox! Woohoo!


Meganefetishh
Hana
Nichi
ShiroUsagi
Laika
Are-Qil
Apple
Dikna
Syira
KawaiiGurlz Rifa
Syafiya
Nai
Misaki
ChikiEnna


Najian
Maria
NadhiELF
HanaFlameHaze
AiSenpai
Ann
Kechek
Fara
HK
VivianIbra AnaLoque
Syahril
Anis
Ay
link

November 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
September 2013
October 2013
November 2013
December 2013
January 2014
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
August 2014
September 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
March 2015
April 2015
May 2015
July 2015
August 2015



designer
designer (blog)
code (navigations)
code (menus)
pattern
font
brushes
software