Saturday, 27 July 2013 @ 4:36 pm
+ comment (2)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone!!
Yuhuuuu .
Tengah online laptop kat sekolah. Ahaha.
Ni ni, nak tunjuk something. 
Something yang related dengan tajuk post ni xD

[klik untuk besar] 

Sebenarnya kakak saya, Farah Syamimi diterima masuk
PLKN.
Alhamdulillah.
Bangga betuuul dia dapat masul. Huntuuungglahhh. 
Haha. Takpelahh. Asalkan dia bahagia.
Congrats eah KakFarah!
Antara korang ni ada tak yang diterima juga??
Byeee.

Assalamualaikum.


+ comment (2) | back to top?


Sunday, 21 July 2013 @ 3:33 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims,
and hello to everyone!

Jeez. Tak sabarnya!! Lagi seminggu, kitorang STFians akan
BALIK.
Well..
Bukan actually "seminggu".
Sebenarnya ada lagi seminggu 5 hari...
...
.....
But still!! 
Oh. Dah tak boleh nak sabar. Huhuhu. Tak sabar nak buka kat rumah
dan jamah kuih raya.
:3  Ya ALLAH, kurniakanlah sedikit kesabaran kepadaku.
Uhuhuu.
Okey, dah tu je. Nak lepas 'gian' kat blog jek ^^v
Bye, Assalamualaikum.

Sekian.

+ comment (0) | back to top?


Wednesday, 10 July 2013 @ 1:18 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum.

#pasanglagu:
Ramadhan tiba, Ramadhan tiba, Ramadhan tiba...lagi!

Ahaha. Sesiapa yang tau lagu tu, mesti nyanyi kan lagu tu masa baca? Huehue.
Sekarang kat rumah .
Anyway,
happy ramadhan al-mubarak! ^^v
Semoga bulan ini dapat dimanfaatkan sepenuhnya.
Yalah. Setahun sekali jek.
Takut-takut tak jumpa Ramadhan tahun depannya. *uhuk U.U
So... selamat beramal semuaaa!
#petang ni pergi bazaar :9

Sekian.
Assalamualaikum.

+ comment (0) | back to top?


Saturday, 6 July 2013 @ 10:19 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum.
Semoga mendapat manfaat bersama :D

Nasihat Kubur:

1). Aku adalah tempat yg paling gelap di antara yg gelap, maka terangilah aku dengan TAHAJUD

2). Aku adalah tempat yang paling sempit, maka luaskanlah aku dengan ber SILATURAHIM . 

3). Aku adalah tempat yang paling sepi maka ramaikanlah aku dengan banyak membaca AL-QUR'AN.

4). Aku adalah tempatnya binatang2 yang menjijikan maka racunilah ia dengan Amal SEDEKAH,

5). Aku yg menyepitmu hingga hancur bilamana tidak Solat, bebaskan sempitan itu dengan SOLAT

6). Aku adalah tempat utk merendammu dg cairan yg sangat amat sakit, bebaskan rendaman itu dgn PUASA..

7). Aku adalah Munkar & Nakir bertanya, maka Persiapkanlah jawapanmu dengan banyak mengucapkan Kalimah "LAILAHAILALLAH"

Kirim ini semampumu dan seikhlasmu kepada sesama Muslim, sampaikanlah walau hanya pada 1 org..Ketika anda ingin menyebarkan ini, lagi2 syaitan pun mencegahnya.

Syaitan berbisik;
"SUdahlaaaaaah tak payah di SEBARKAN, tak penting pown, BUANG MASA saja, tak mungkin akan di baca "...

Sekecil apapun amal ibadah, Allah SWT menghargainya puluhan kali ganda
InsyaAllah...

#credit: Facebook [Nurhanisah]

+ comment (0) | back to top?


@ 10:03 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum to all Muslims and hello!
^^v
Haa...cuba teka saya dekat mana?? Huehue.. 
saya dekat RUMAH.
"Eh? Ada cuti apa-apa ke? Pasal jerebu?" -seoranghambaALLAH.
"Mana adaa . Ini outing saja-saja." -saya
Dengar tu? hahahahaha .
Sebenarnya, petang tadi , ada SPORTS' DAY.
Best gila!! Saya buat perfomance Silat Gayung dengan ahli silat lain dan jurulatih2 kitorang yang hebat gila.
Memang jurulatih kitorang awesome giler. 
Kitorang pun masihh baru belajar, so bolehlah persembahkan sikit-sikit.
Huehue.
Tapi saya masih puas hati ^^v
Alhamdulillah...nasib baik semuanya berjalan dengan lancar.
Syukur! 
Dengan izin-NYA, kitorang dapat persembahkan dengan elok.
Kalau tak, hmmm...
Apa-apa pun, doakan kitorang! :D

Sekian.
Assalamualaikum.
#takdevideosebabtakdeorangrakam //sobs

+ comment (0) | back to top?



Hey. You may call me Ray. I am Malaysian and proud to be the last 90s. Still young. Currently, in love with a few English bands like FOB, MCR, Skillet, Green Day, Simple Plan, BunkFace, One OK Rock, Alexandros and etc etc. Also like anime and good music. Life is quite busy lately but hey I still have to enjoy it before it ends right? Ask anything at Cbox! Woohoo!


Meganefetishh
Hana
Nichi
ShiroUsagi
Laika
Are-Qil
Apple
Dikna
Syira
KawaiiGurlz Rifa
Syafiya
Nai
Misaki
ChikiEnna


Najian
Maria
NadhiELF
HanaFlameHaze
AiSenpai
Ann
Kechek
Fara
HK
VivianIbra AnaLoque
Syahril
Anis
Ay
link

November 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
September 2013
October 2013
November 2013
December 2013
January 2014
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
August 2014
September 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
March 2015
April 2015
May 2015
July 2015
August 2015



designer
designer (blog)
code (navigations)
code (menus)
pattern
font
brushes
software