Thursday, 22 August 2013 @ 9:45 am
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone.
Well actually
aku tengah buat folio English. The Seven Part of Speech, bleghh.
Sekarang ni tengah berblogging
Kira menyambil la kann .
Boring kut .
Hmmm ...
I mean like there are so many types of rules.
And I bet that folio will be so tebal .
I bet.
Sorry ah aku rojakkan bahasa.
Gomenasai ~
Ok takut kantoi. Kbye . 
#GGakuubuatfolio!

+ comment (0) | back to top?


Sunday, 18 August 2013 @ 11:52 am
+ comment (2)

Assalamualaikum to all muslisms and hello to everyone.
Well I guess today I want to watch Code----
--wait wait wait!!
What is today's date?? *looks*
Nooo!! No, man no. It's 18 August 2013 and it's not cool.
Has the time came already? Time to go back to h-- school.
Uhmm .____.
What is this sad feeling?
Well, anyway tomorrow I'll be dead since half of my homework are still not done yet.
C'mon maaannn~ It's Raya! Please understand!
Anyway:


So hardcore . 
Nampak macam nak pindah rumah, padahal nak balik hostel jer.
Sodiiihhh . Takpelah. Nak buat macam mana //frustrated 
Okey, nanti jumpa korang lagi~
I'll miss you! Haha gitu :3
Thanks for reading eh. Attention to Myst, Ai-senpai, 
I love you both !! Haaa gitu XD
Thanks for spending your time with me okay :D
Byebye take care.

Sekian.
Assalamualaikum.

+ comment (2) | back to top?


@ 2:10 am
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone.
Well well well look at the time now. It's already 2.07 am
//kerutdahi
Seriously?! Aku [maaf atas kekasaran itu, tapi penat woh] stay up ni pun sebab
nak setelkan homework-homework yang bertimbun ni.
Geografi ni tak gerak-gerak lagi.
Urghh!!
Itulah buat kerja last minute lagi. Apa nak jadi....
Tau tak, hari ni, aku dengan famili beraya selama 10 jam 
//menangis
Sengsara. Tak suka tak suka. Tau tak penat tu apa??
Ok lah, aku faham, my parents nak visit saudara-saudara tu.
Sebab tulah aku diam je. Tak sampai hati. Diorang mesti nak tengok saudara.
Hmm..
tapi macam over je sampai 10 jam ni.
Sebab kitorang pergi Muar.
Argh!! Homework tak jalan!!!!
Kalau takde homework, aku tak kesah pun sebenarnya.
Tapi......?
Agak-agak lah weh. Raya kot. Sape je nak buat homework masa raya? //sedih
Bukannya apa. Nak luahkan kat sini sebab entahlah.
Nak siapkan? The answer is always NO!
Suram.
Lagi beberapa jam kena balik sekolah.
Taknak. Tau tak taknak tu apa.
Nak buat macam ni. Aku kan budak baik. Urghhhh . Muntah darah. 
Yelah yelah. Sedia mendengar kata. BLEGH.
Nak off. bye. Sorry eah sebab post yang teruk ni //sodih

Sekian.
Assalamualaikum.

+ comment (0) | back to top?


Friday, 16 August 2013 @ 11:08 am
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone!
Pagi-pagi ni, bangun2 je terus ayah muncul dengan external hard disk kat tangan.
Masa tu macam,
"Apa ni?"
Tapi , baru ayah cakap,
"Tadi ayah singgah kedai komputer, dah belikan External HD untuk kakak :D"
Pastu saya terus macam, wah sukanya sukanya xD
Saiz 500GB , harga tutt xD Tapi cukup bajet ar.
So half of the price ayah mama sponsor, half lagi saya bayar sendiri.....
....guna duit raya~
Wah ;n; jumlah duit dah berkurangan!
Tapi takpelah. Dah lama mengidam kot benda ni.
Thanks mama thanks ayah~!! :D I love youlahh ~ haha gitu..

Ini dia, jenama My Passport. Warna merah:
<Klik untuk besar>

Hmm...mama cakap ada warna merah dengan hitam jer.
So,, memang merah okeylah kot.
Takpe, bersyukur jer ><
Sekarang saya takpayah nak menggedik dengan External HD mama
Woot wootsss >3<
Arigatou gozaimasu!!

Sekian.
Assalamualaikum.

+ comment (0) | back to top?


Wednesday, 14 August 2013 @ 1:45 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone!
Jyeahhh ,
I found some Shingeki no Kyojin's parodies!
And trust me, they're funny.
Well actually one of them is funny (about Rivaille), and one more is cool
and super awesome (especially Eren <3) 
Well, here , I show you:
Anyway, credits to the owner :)

Shingeki no Kyojin + Shinhwa (This Love)

Attack on Rivaille/ Attack on Dust
(Eren looks so funny)

Haha. Ala , menggila sekejap je.
Sekejaaaappp je.
//manahomeworkmu??
Ignore! :p
Okey, enjoy watching those videos. Sayang kamuu bye~

Sekian.
Assalamualaikum.

+ comment (0) | back to top?


Tuesday, 13 August 2013 @ 11:55 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone!
Yeah, malam yang hening lagi boring,
>completely ignoring homework<
saya pun mencari pasal dengan 2 orang manusia :'D
Eh, bukan cari pasal gaduh-gaduh isu ke apaa ,
budak baik tau :p
Ni cari pasal dengan gaya 
POKE WAR!!
Yeah yeah , comel tak? Fufufu -,-"

Saya cari pasal dengan dua orang manusia ni;
(klik untuk bosar)


Penat juga .
Ini cara saya declare war dengan Chazo (Iera Athieyla II):

Ini pulak nak declare war dengan Ana (NHK Ana Kamarul);


Nasib baik diorang nak layan!
Aduih kes bosan sangat lah ni XD
Tapi kan sumpah penat giler , nak dok klik klik.
Wuwuwu , sapa suruh dok declare war!
Tapi poke war ni mengingatkan saya kepada saudari NurAthirahHuda lah pule
Kenapa?
Jengjeng..
Okeylah, thanks sebab baca post meraban ni!!

Sayounara~
Assalamualaikum.

+ comment (0) | back to top?


Sunday, 11 August 2013 @ 5:38 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone!!
Yosh!! Hari ni 11/8 kan?
So, hari ni ialah harijadi seseorang!
Guess whose?? 
Hahaha. Keep reading,
and it is Ai-Senpai's birthday ^^v


Haha. Itu diaa .
#Senpai, jangan marah yea saya ambilann gambar ini ><
Rasanya dia yg tudung lain sikit tu kan. Haha.
Anyway, senpai,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!
You're getting older,
and that means you're getting more experience!
Hua, ayat apa tu? Hahaha.
Senpai, may ALLAH bless you,
and semoga rezeki bertambah,
semoga dapat teruskan perjuangan sebagai seorang Muslimah,
semoga mempunyai masa hadapan yang
~cerah~
Haha apa tu apa tu .
I hope you'll be happy with this little post,
^^v
Love, 
Me, Farihah-san!
One Piece Monkey D Luffy


Sekian.
Assalamualaikum.

+ comment (0) | back to top?


@ 1:49 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone!!
Yoshh , dah selamat sampai rumah setelah 
SEMBILAN JAM 
perjalanan dari Perak ke Johor Bahru.
Wuwuwu :"D
Alhamdulillah selamat U,U
Hari ni, ramai orang nak datang rumah.
Woah , gimme a break! Baru balik kot!
Hmm... apa nak buat -,-"
Orang dah datang, takkan nak halau pulak yea .
Jemput datang ke rumahhh ~
:'D
Okey bye. Happy raya to uolls -,-

#watchingBakaToTestToShoukanjuuNi
Sekian.
Assalamualaikum.

+ comment (0) | back to top?


Wednesday, 7 August 2013 @ 12:36 am
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone!!
Yehuuu , 
guess what? Esok kami balik, maybe dalam pukul 10 - 11 pagi gitulah .
Nak balik mana?? Balik kampunglahh ! Hehehe.
Dah tak sabar dah nak jumpa sanak saudara . Nak makan lemang, kuah kacang.
Tapi .. sedih juga..
Ramadhan akan berlalu pergi :(
Dapatkah akan berjumpa dengan Ramadhan tahun hadapan?
U.U
Semoga dapat berjumpa lagi.
Anyway, saya ucapkan take care kepada yang nak balik kampung nanti.
Jaga diri. Jaga keselamatan. Hati-hati.
Wokeh?! Yatta, byebye.

Sekian.
Assalamualaikum.

+ comment (0) | back to top?


Saturday, 3 August 2013 @ 7:08 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone!
Tau tak,
tadi saya search for some fanfictions dekat Inche Google.
Saya jumpa la ada yang menarik.
Dan uhh , kenapa saya baca FF [fanfic] tu?!!
Gila betul!! 
FF pasal apa?
Ha tak perlu tahu.
Yang penting dia gila. Sebab sangat lawak.
Eren x Mikasa x Rivaille 
Pfftt ..
ok bye. Nak berbuka!
Happy breakfasting!!!

Sekian.
Assalamualaikum.

+ comment (0) | back to top?


Friday, 2 August 2013 @ 11:06 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone!!
^^v
Hai koraaaang. Tengah happy sebab tadi menang game CLUEDO.
Hehe. :p Bajet jap.
Anyway, sebenarnyakan, saya dah lama kempunan nak benda ni;



Ehemmm. MP3 lah apa lagi. Bukannya berniat jahat,
nak dengar kat rumah je. TT^TT
Nak dengar jugak lagu-lagu kegemaran.
Sedihh . Tapi macam mana ek nak dapatkan MP3??
Duit raya? Macam membazir je -,-
Haihhh . 
Nasib kau lahh Farihah ~~ simpan dulu wish kau ni ekk .
Tunggu2 tuah bergolek. Uhu. Takpun kumpul duit.

Okey, tu je. Those yang ada MP3;
UNTUNGZLAH! XD
JK JK ! Gurau jeee . Okeylah bye. Night night uollsss.

Sekian.
Assalamualaikum.

+ comment (0) | back to top?



Hey. You may call me Ray. I am Malaysian and proud to be the last 90s. Still young. Currently, in love with a few English bands like FOB, MCR, Skillet, Green Day, Simple Plan, BunkFace, One OK Rock, Alexandros and etc etc. Also like anime and good music. Life is quite busy lately but hey I still have to enjoy it before it ends right? Ask anything at Cbox! Woohoo!


Meganefetishh
Hana
Nichi
ShiroUsagi
Laika
Are-Qil
Apple
Dikna
Syira
KawaiiGurlz Rifa
Syafiya
Nai
Misaki
ChikiEnna


Najian
Maria
NadhiELF
HanaFlameHaze
AiSenpai
Ann
Kechek
Fara
HK
VivianIbra AnaLoque
Syahril
Anis
Ay
link

November 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
September 2013
October 2013
November 2013
December 2013
January 2014
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
August 2014
September 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
March 2015
April 2015
May 2015
July 2015
August 2015



designer
designer (blog)
code (navigations)
code (menus)
pattern
font
brushes
software