Saturday, 28 September 2013 @ 3:23 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone.
Bleghhh .
Feeling so lonely cause abandoned by my parentsss.
Hahaha ayat dramatik tak tahan.
Sebenarnya kena tinggal kat kantin sorang2 dengan lappy
sebab mama ayah pergi 
Majlis Graduation kakak aku.
eh seriously?
Majlis Graduation??
haaa kakak aku dah nak keluar sekolahhh .
Faham tak? Lepas ni, aku akan keseorangan di sekolah ni.
Padahal kan ade je member-member kat sini
Hahahahahahah .
Hmmm.. -,-
Satgi aku post ah picture kakak aku dalam jubah .
Lepas ni dia pulak tinggalkan aku (lepas KakYong)
Apa boleh buatt .. ~
Assalamualaikum.

+ comment (0) | back to top?


Thursday, 26 September 2013 @ 9:41 am
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone.
Oh My Goat.
ARGHH.
Just received a news that we will face Final Exam on 4th October 2013.
Like, whaaatttt....?!!
Honestly, 
I'm not prepared!!! Even my friends are still not.
Tak sebenarnya, exam sepatutnya selepas cuti Raya Haji
Tapi, tiba-tiba cikgu datang dan cakap Exam dicepatkan
Wehh seriously??? 
Sudahlah last minute! Tolonglah cakap awal-awal.
Inii....tiba-tiba cakap... hmmm...
Tapi, takpelah. Kitorang akan cuba study
and show how smart we are!
//ayat nak tenangkan diri sendiri
Wish us luck eh !! ^^v Doakan kami berjaya,
semoga Allah membalas jasa sape2 yang doakan kitorang.
Hurrr.


Sekian.
Assalamualaikum.

+ comment (0) | back to top?


Sunday, 22 September 2013 @ 1:57 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone.
Apahal pulak ASTRO tiba-tiba ni kan?
Hahahaha.
Jap jap. Nah tengok logo Astro sikit;


Haha. Psikooo .
Okey. Dikala hampir semua orang di zaman ni 
dah ada Astro, 
tapi,
rumah aku baru nak ada Astro. Hurrr . XD
Baru pasang hari tu hahahaha . Banggaaa.
Sekarang boleh tengok Animax (sebab sebelum ni tak boleh)
Tapi sejujurnya aku lagi suka download daripada tengok kat TV...
sbb download lagi laju nak tengok :p
Tapi suka la tengok channel Anime, kalau bosan
Hee , suka <3
Thanks Mama n Ayah ^^v loveyouu .
Kbye, nak blah . Hur.

Sekian.
Assalamualaikum.


+ comment (0) | back to top?


Monday, 16 September 2013 @ 11:53 am
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone.
Wahh aku edit lagi blog ni buat kali ke-1000.
Hmm
Kalau perasan lagu yang aku letak ni
dinyanyikan oleh Pentatonix <3 
(Lagu asal oleh Gotye- Somebody that I used to know)
Well actually
Bila mendengar lagu ni
Aku rasa syahdu pula sebab
Teringatkan kawan lama
Yelah dulu rapat gila. Serius rapat. Kitorang dah macam pen dan kertas
Sampai gitu sekali kau .
Hmm tapi
sekarang
we are like strangers. //shot
Dia ignore aku, aku ignore dia.
Kfainn . Dah setahun lebih dah.
Hmmm rindu gila. Serius, tak tipu . Aku rindu gila kat kenangan kitorang
//sodih
Memang padan giler la lirik lagu ni dengan aku hahaha ;n;
Apa nak buat. Takdir kan.
Dia ada kehidupan dia, aku dengan kehidupan aku. Enough right.
But still... aku harap dia tegur akan tegur aku.
Actt aku dah cuba tegur dia, memang dia reply pastu awkward.
Kenapa benda ni harus berlaku.
Tahu tak sebenarnya sebab hubungan aku dengan dia jadi camtu
Sekarang aku akan ragu-ragu dengan semua orang kawan aku
Aku akan macam
"Diorang akan tinggalkan aku."
Tapi aku layankan je lah diorang. Diorang still kawan aku.
Hmmm ... :/
Doshiyou ?? (What should I do?)
I miss dia <3 Mesti dia dah lupakan aku kan.
Bleh whatever.


Sekian.

+ comment (0) | back to top?


@ 9:11 am
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone.
Oh My Goat.
I think I'm addicted with Pentatonix now!
//whatisthat??
Well actually Pentatonix is the name of a group (5 people)
and you know what
They can sing, without any music or instruments!
I mean, they make the music by their voices.
Awesome right?
Oh yeah I promise you it's awesome. 
I repeat, 100% voice without any music or instruments.
Here, watch some:

Thrift Shop

Sekian.

+ comment (0) | back to top?


Sunday, 15 September 2013 @ 5:20 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone!
Well tadi bila tengok balik kat blog aku nih
Tetiba aku terasa
Blog aku ni ... macam... rockk sikit kan 
._______.
I won't blame u if u came to my blog
and clicked [X] quickly.
It does look haunted right.
Like ughhh .
ahahaha. Takpelah.
Aku akan ubah tema blog ni bila rajin.
Dan sekarang aku tengah rajin.
Any suggestion for theme please?? 
Macam, 'comel' ker, 'pink' ke (?), 'kesedihan' ker, 'muram' ke, 'pokok' ke, 'gula-gula' ke
whatever!
Sila tolong bagi cadangan kay :D 
Nanti aku pertimbangkan. Huhu :)

Sekian.
Assalamualaikum.

+ comment (0) | back to top?


Saturday, 14 September 2013 @ 9:38 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and helloooo to everyone.
Yeah, maybe post kali ni panjang sikit 
sebab aku nak post banyak giler gambar. Heh :p
OK first,
kan aku ada citer yang aku join pertandingan I Want Sihat
dengan Hana, Aina F, Chazo, Hude, Aishot n Killa.
So, kitorang ada la beberapa gambar and scene (behind the scene la ni)
Aku nak post sikit aaa .. Enjoy :)

me shoo luv to draww

epic face Hana, epic face

too lazy to draw :p

Chazo: *ketuk kepala*  apa aku buat ni?

Chazo: eh hahaha lepas ketuk kepala, aku terasa seweel

Mario: haah kau ketuk kepala kau macam ni tadi *poke2 jari* hahahaha

Sui Generis, henshinnn!!

That's all. Video , nantilah aku masukkan. //kemalasanmelanda
Okay bye :) Thanks for reading~

//us

Sekian.
Assalamualaikum.

+ comment (0) | back to top?


Friday, 13 September 2013 @ 6:02 pm
+ comment (1)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone.
Saje jer nak tukar alignment ke right.
Bosan pulak asyik tengok alignment center hahahaha :D
Anyway , 
tadaima!!!
Yes, I'm home!! ^^v Seronoknya dapat balik rumah.
Nak lari sebentar daripada sekolah tu (Walaupun homework setia
mengekor.... =,=)
Tak buat apa-apa sangat pun. Layan laptop jer.
Tengah layan Shingeki no Kyojin Ep 19 - 22 . Balas dendam huahua.
Pasni tengok Free! dengan Brothers' Conflict.
Alahai.
Macam tak cukup masa jeee??
Takpelah. Cuti next time baru aku layan Free! dengan Brothers' Conflict okay?
Cuti kali ni layan Shingeki no Kyojin jer :p
Untuuuung~ Okeylah bye.

Sekian.
Assalamualaikum.

+ comment (1) | back to top?


Wednesday, 11 September 2013 @ 9:41 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum and hello :DDD
Jangan salah faham dengan title post ni .___.
Bkannya aku sakit pastu aku suka pulak.
Sebenarnya pagi tadi aku terjatuh
dan terluka.
Okay tu part 'hurt'nya.
Part 'yay'nya pulak aku nan groupmate
dah siap beberapa percent
So yay!

+ comment (0) | back to top?


Saturday, 7 September 2013 @ 12:14 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone.
My friends (Hana, Aina F, Chazo, Huda, Aishot, Killa) and I were making videos for 
a competition that will be held at Pasir Gudang.(I WANT SIHAT)
Aishot, Huda and Kill are in one group > GROUP 1. They will do an act.
While, my group, Hana, me, Aina F (and with Chazo) will do a 
STOP MOTION VIDEO.
Awesome right.
We just edit the video at Windows Media Maker (well actually Hana did it)
Wish us luck !!

Sekian.
Assalamualaikum.

+ comment (0) | back to top?



Hey. You may call me Ray. I am Malaysian and proud to be the last 90s. Still young. Currently, in love with a few English bands like FOB, MCR, Skillet, Green Day, Simple Plan, BunkFace, One OK Rock, Alexandros and etc etc. Also like anime and good music. Life is quite busy lately but hey I still have to enjoy it before it ends right? Ask anything at Cbox! Woohoo!


Meganefetishh
Hana
Nichi
ShiroUsagi
Laika
Are-Qil
Apple
Dikna
Syira
KawaiiGurlz Rifa
Syafiya
Nai
Misaki
ChikiEnna


Najian
Maria
NadhiELF
HanaFlameHaze
AiSenpai
Ann
Kechek
Fara
HK
VivianIbra AnaLoque
Syahril
Anis
Ay
link

November 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
September 2013
October 2013
November 2013
December 2013
January 2014
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
August 2014
September 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
March 2015
April 2015
May 2015
July 2015
August 2015



designer
designer (blog)
code (navigations)
code (menus)
pattern
font
brushes
software