Friday, 31 January 2014 @ 10:36 pm
+ comment (1)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone.
Ya Allah.
*menghelakan nafas lega*

 
Jangan marah +Aina   :3

Tengok tu. Sampai meleleh air mata terharu. Haha.
//postBM
Tak, al-kisahnya macam ni. Okey. Aku ni kan, memang tak pandai sangat,
memang tak pro ah , nak edit-edit blog cenggini. Yang aku tahu,
Aina memang pro (Y)
Okay proceed to my story. Tadi aku nak tukar blogskin,
dan pilihlah blogskin yang lawaaaaa ni (lihat sekeliling skrin).
Cewah.
Edit punya edit.
Fuhhhhhhhhhhhhhhhhh ,
boleh mabuk. hahahaha. Entah kenapa, edit kali ni aku terasa
susah pulak. Apa entah yang complicated sangat entah.
Tapi memang banyak error yang berlaku la.
Terpaksa merujuk-rujuk kod blogskin yang lain, bandingkan, 
tengok apa yang ada dan tak ada, entah apa entah.
Tup tup , nak 4 jam aku edit.
Uwaa lamanya. Biasanya sekejap je kottt.
Waktu nak buat homework Geog terus burn macam tu je.
Last-last, pada jam 10.05 malam macam tu, alhamdulillah siap edit.
Sampai buat post tu. //hahahahaha.
Eh aaa panjang pula ceritanya kan. Hm k hm. Itu je lah cerita pasal blognya.
Wuwuwu.
Anyway, ni yang excited aku nak beritahu ni.
Sebenarnya, kat sekolah, aku dah mula aktif dengan sukan
SOFTBALL!!
*Apa tu?*
Ehem. Aku pun tak reti sangat nak explain sebenarnya.
Go Google it ._.)...
//maafkansayateammmatesekalian//
Okeylah, bentuk tapak permainannya lebih kurang macam ni;


ala-ala baseball kot tapi lain sikit ah.
So...yeah... aku rasa happy la sebenarnya! ^^v
Stamina dah meningkat sikit. Yay yay. Semangat punya pasal,
kasut football pun baru beli tadi . Heeee .
Walaupun aku punya tangkapan and balingan masih ada lagi
banyak ke-error-annya, tapi tak apalahkan.
Practice makes perfect, no?
Tambah dengan teammates semua best-best.
Alalala poyo pulaa aku malam ni. hahaha. :P
Tapi aku harap ada position la untuk aku dalam game , nanti,
tak kisah ah tahun ni ke tahun depan ke dua tahun depan ke. Huhu.
Okey. Itu sajalah kot nak membebel malam ni.
Lalala. Maaflah kalau aku merepek. Nak buat macam mana,
Apa-apa pun, terima kasihlah sebab sudi menatap post meraban ni.
Hahaha. Okey. Byebye. Take care. Gnight. Assalamualaikum.

contoh sajaaa.

Sekian.

+ comment (1) | back to top?


Wednesday, 29 January 2014 @ 11:12 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone.
So, yeah, Happy holiday! Haha.
Act, today my friends and I went back to our home.
<3
My reaction when I saw my bed and pillows:
Caption; don't you dare to leave my again.

Hm k hm. :U Sayang betul dengan bed tu. Yelah.
Balik rumah kot. 
Even though now I'm Form 3, I still have the 'homesick' feeling.
Huehue. Oh anyway, the Form Ones had already entered our school.
And, well. Uh. They're nice I guess. Not bad. Yet. I don't know.
I'm okay if everyone's okay..I.. guess..so?
Well anyway.
I think our piles of homework are taller than Everest.
OKAY I KNOW THAT'S REALLY 'HIPERBOLA'.
Melampaaaaau.
Haha. But, really, they're many.
I mean, many. For me.
One of my friends said, 'oh taklah banyak mana'.
I was like, wait---what? Seriously?
But, hey. We're students! Haha. I think it's normal to have,
so many,
homework. It's normal. Yeah. Uh-huh.
Plus plus with PBS things.
The evidences.
And other stuffs. Rrrrrright.
It's okay. Stuffs and assignments will be really tough at university.
Okay. Enough babbling. Haha.
Sorry for taking your time people and thanks for reading.
xoxo,,

+ comment (0) | back to top?


Wednesday, 15 January 2014 @ 10:07 pm
+ comment (2)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone.
Okay, korang semua mesti tau la kan semalam hari apa?
Hari Selasa la....kenapa?
Huu hahahaha. Memang la semalam hari Selasa, hm tapi
bersamaan dengan 12 Rabiul awal 1435 H, iaitu tarikh lahir
Rasulullah SAW.
Yay :D
Sorry, baru post pasal tu hari ni. Yelah, pfft. Budak asrama kan.
Mana ada masa nak post-post ni. wuwu.
Okey so, semalam la kitorang sambut. Mula pada jam 7.30 pagi,
dan habis pukul 12.30 tengah hari. Memang best lah kan. Ceria 
dengan semangaaaaat je semua. Siapa je tak happy ? :D
Hm k hm. Pastu ada la selawat, compound satu sekolah,
dengar ceramah, tengok videos and so on.
^^v
So, yeah, that's all.
Goodbye.
Sorry la tak picture. FB dihalang untuk dibuka. =,=' Susah nak cari gambar.
Ok byebyeeeee.

Takecare.
Salam. 

+ comment (2) | back to top?



Hey. You may call me Ray. I am Malaysian and proud to be the last 90s. Still young. Currently, in love with a few English bands like FOB, MCR, Skillet, Green Day, Simple Plan, BunkFace, One OK Rock, Alexandros and etc etc. Also like anime and good music. Life is quite busy lately but hey I still have to enjoy it before it ends right? Ask anything at Cbox! Woohoo!


Meganefetishh
Hana
Nichi
ShiroUsagi
Laika
Are-Qil
Apple
Dikna
Syira
KawaiiGurlz Rifa
Syafiya
Nai
Misaki
ChikiEnna


Najian
Maria
NadhiELF
HanaFlameHaze
AiSenpai
Ann
Kechek
Fara
HK
VivianIbra AnaLoque
Syahril
Anis
Ay
link

November 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
September 2013
October 2013
November 2013
December 2013
January 2014
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
August 2014
September 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
March 2015
April 2015
May 2015
July 2015
August 2015



designer
designer (blog)
code (navigations)
code (menus)
pattern
font
brushes
software