Friday, 28 March 2014 @ 7:49 pm
+ comment (0)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone.
ASDF Movie for ya;

Good bye world. it is from asdf movie 3.. STOLEN FROM ASDFMOVIE 3!!!!1!1!!!!

Oops, don't worry. It's not like I'm going to do what Jim did!
#dosabosartuuu
Haha. Bila tulis "goodbye world", terus terfikirkan scene ni..
so aku post la ahaha. Hmm. Ha. :D
Apsal tiba-tiba ucap 'goodbye world' ni? Hmm.
Bagi pelawat biasa blog ni, mungkin dah dapat agak kot apa
aku nak katakan. Hehe.
ESOK BALIK ASRAMA!!!
Memandangkan Johor sekarang dah tukar cuti am kepada
Jumaat-Sabtu...jadi kitorang balik hari Sabtu.
Trolololol.
Time moves reallyyyyy fast, don't you think so?
*kesedihan* *depression* *kaunseling* *okey balik*
Huhu. Apa la nak jadi. Serius cakap lah, walaupun dah naik
tingkatan tiga, perasaan homesick tu masih masih kuat melekat kukuh
macam guna gam gajah dekat hati ni haaa. Masih terasa "horror"nya
perasaan nak balik ke 'rumah nombor dua' tu . Grr .
Taktau apa nak jadi pada masa akan datang.


Urghhh menyampahnya. Haha.
Well I guess I have to work with time, not work against time, 
right? ..
*flips table*
What to do.
Okey so bye.
Sorry ah kalau tak update lama-lama. Nak buat macamana kan.
Harap-harap dekat sekolah nanti ada juga benda
merepek berlaku. Baru terasa cepat berlalu(?)
Ulalala. Hm. Okeyyy bye.

Sekian.

+ comment (0) | back to top?


Tuesday, 25 March 2014 @ 1:55 am
+ comment (2)

Assalamualaikum to all muslims and hello to everyone.
*takes feather duster* *swipes the laptop screen*
Okey, blog ni memang dah berhabuk habuk sehabuknya. Hahaha.
Eh eh eh jangan nak menuduh saya tak buka blog ni pula.
Setiap hari tau buka.
Cuma tak tau nak update apa je . Lalalala.
(p/s: Dah tukar blogskin (lagi!). Lawa tak? Terasa terhayun betul dengar suara
ShounenT ni huehue).
Apa-apa pun, HAPPY HOLIDAYS PEOPLE!!
Oleh sebab sekarang ni cuti sekolah, ayah saya bawalah saya dan keluarga
pergi bercuti ke satu tempat di bumi Allah ini iaitu;

//clickuntukbesar!
//editedbyme:3

Yeaaa, Padang di Indonesia.
"Farihah, kat mana tuuu?"
Lahaaai. Dekat Indonesia la. haha k gurau. Kalau tak tahu,
sila pergi ke Google Maps. Huhu. Boleh tengok dengan lebih jelas,
ye dok. 
Pergi dengan rombongan, dengan kawan-kawan sepejabat ayahanda.
Apa-apa pun, memang best laaa walaupun 3 hari 2 malam jer.
Kredit kepada Rajawali Bintang Travel,
yang menaja dan jadi tour guide kepada rombongan kami.
Yeheee :)
Diorang (Kak Lin, Abg Amir, Abg Adib, Pak Ali) la yang uruskan dan
bawakan kitorang ke merata tempat kat Padang tu.
Antara tempat-tempat yang saya ingat; Air Terjun Anai, Pandai Sikek, 
Perkampungan Minangkabau, Tabek Patah, Terowong Jepang, Pasar Atas
dll. Heheee. 
Memang seronoklah , dan keluarga saya memang shopping sakan kat sana.
(___ ___"") 
Harhar. Tapi kakak sulung saya tak dapat ikut sebab dia terpaksa
duduk dekat universiti :/ It's okay KakYong, we didn't forget bout you :3
Okey dah, enough talking. Gambar-gambar, takpayah la kot? Macam
malas jer nak upload hehe. Gomenasai!
Night peeps.
Assalamualaikum. 




+ comment (2) | back to top?



Hey. You may call me Ray. I am Malaysian and proud to be the last 90s. Still young. Currently, in love with a few English bands like FOB, MCR, Skillet, Green Day, Simple Plan, BunkFace, One OK Rock, Alexandros and etc etc. Also like anime and good music. Life is quite busy lately but hey I still have to enjoy it before it ends right? Ask anything at Cbox! Woohoo!


Meganefetishh
Hana
Nichi
ShiroUsagi
Laika
Are-Qil
Apple
Dikna
Syira
KawaiiGurlz Rifa
Syafiya
Nai
Misaki
ChikiEnna


Najian
Maria
NadhiELF
HanaFlameHaze
AiSenpai
Ann
Kechek
Fara
HK
VivianIbra AnaLoque
Syahril
Anis
Ay
link

November 2012
December 2012
January 2013
February 2013
March 2013
April 2013
May 2013
June 2013
July 2013
August 2013
September 2013
October 2013
November 2013
December 2013
January 2014
March 2014
April 2014
May 2014
June 2014
July 2014
August 2014
September 2014
October 2014
November 2014
December 2014
January 2015
February 2015
March 2015
April 2015
May 2015
July 2015
August 2015



designer
designer (blog)
code (navigations)
code (menus)
pattern
font
brushes
software